EPSU-kortti

EPSU-KORTTI

Epsu-kortti hankkeen tavoitteena on alueen seurojen yhteistoiminnan ja kuntosuunnistustapahtumien kehittäminen. Hankkeen uskotaan lisäävän kuntosuunnistustapahtumien osanottajamääriä ja sitä kautta myös niiden laatua. Oleellinen osa hanketta on panostaminen nuoriin, minkä vuoksi hankkeessa mukana olevien seurojen kuntosuunnistustapahtumiin osallistuminen on ilmaista 20 vuotialle ja sitä nuoremmille.

Hankkeessa mukana olevat seurat mukaan lukien Epsun seurojen kanssa yhteistyötä tekevät ÖID:n seurat:

Alahärmän Kisa
Alajärven Ankkurit,Vimpelin Hiihtoseura
Jalasjärven Jalas
Kauhajoen Karhu
Kauhavan Wisa
Kortesjärven Järvi-Veikot
Kuortaneen Kunto
Lapuan Virkiä
Pohjankyrön Rasti
Rasti-Jussit
Rastiketut, Kuortaneen Kunto, Lehtimäen Jyske, Ähtärin Urheilijat
Rasti-Kurikka
Suunta-Jurva
Teuvan Rivakka/ Närpes OK/ OK Kristina
Vaasan Suunnistajat/ IF Femman/ Solf IK/ Malax IF
Ylistaron Kilpa-Veljet

• Epsu-kortti on henkilökohtainen ja oikeuttaa osallistumaan kaikkiin hankkeessa mukana olevien seurojen järjestämiin kuntosuunnistustapahtumiin ilman erillistä karttamaksua. Emit-kortin vuokra tai muut vastaavat maksut eivät sisälly Epsu-korttiin.
  • Epsu- kortin hinta kaudella 2017 on 60 €.  Kortin myyvä seura saa myyntihinnan kokonaan itselleen ja ostohetkellä ostajan nimi kirjoitetaan korttiin. Käytämme  edelleen viime vuonna käyttöön otettua Epsu-korttia,joka päivitetään Epsu 2017 tarralla.
  • Seurojen tulee päivittää korttikohtaiset tiedot niiden haltijoista Epsun nettisivuilla olevaan tietokantaan. Kortit on sarjanumeroitu.
  • Epsu- kortti ei estä seurojen omien kausikorttien myyntiä.
  • 20 v ja sitä nuoremmille kuntorastit ovat ilmaiset eikä heille täten jaeta Epsu-kortteja

Tässä vaiheessa EPSU-korttiin liittyviä muita tietoja ja keskustelu löytyvät EPSU-blogista:

Epsu-korttien syöttölomake avautuu alla olevasta linkistä:

linkki

Tuija Katajamäki