Finaalitiedote 2019

Alueen kultaisen kompassin karsintakilpailut vuoden 2019 finaaliin on käyty. Aluejoukkueen muodostaa 4 poikaa ja 4 tyttöä: Aino Kankaanpää, Peppi Sikkilä, Sini Hietala ja Lotta Nivukoski (varalla Venla Koivula), Aaro Hölsö, Jussi Hantula, Juho Karhunen ja Ville Lemberg (varalla Tuukka Pöytäkangas). (Korjattu pistelaskusäännön tarkistuksen jälkeen 19.8. klo 20.30)

Kultaisen kompassin finaali järjestetään Tampereella su 15.9. Finaalin yhteydessä järjestetään myös leiri 13-14-vuotiaille nuorille, johon voivat osallistua kaikki halukkaat vaikka ei olisi tullut valituksi aluejoukkueeseen. Tälle leirille toivotaankin osallistumista, sillä karsintakilpailuihin on osallistunut hienosti paljon alueemme nuoria. Leiri alkaa majoittumisella Linnainmaan koululle la 14.9. klo 11.45 alkaen. Tarkoitus olisi, että kaikki leirille tulijat osallistuisivat Mikonpäivän sprinttikilpailuun lauantaina (ensimmäiset lähdöt klo 13 alkaen). Ja ne suunnistajat, jotka eivät ole aluejoukkueessa voivat juosta  kuitenkin samassa yhteislähdössä sunnuntain kisassa eli kannattaa lähteä mukaan!

Tärkeät linkit ja päivämäärät:

Finaalikisan kilpailukutsu: https://tampereenpyrinto.fi/suunnistus/kultainenkompassi19/kilpailukutsu-kansallinen/

Kultaisen kompassin leirikutsu: https://tampereenpyrinto.fi/suunnistus/kilpailut/kk-leiri19/

Suunnistusliiton tiedote kultaisesta kompassista: https://www.suunnistusliitto.fi/nuoriso/tapahtumat/kultainen-kompassi/

Maksuportaat leirille: 29.8. (edullisin) , 5.9. (+10 €) ja 8.9. (+20 €)

Ilmoittautumiset leirille Irman kautta! Kun lähtijät on selvillä, sovitaan mahdollisista yhteiskyydeistä alueelta Tampeereelle.

EPSUn puolesta
Juha Nivukoski, jknivuko@netikka.fi, p. 045 128 3890