EPSU-kortti

Epsu-kortti hankkeen tavoitteena on alueen seurojen yhteistoiminnan ja kuntosuunnistustapahtumien kehittäminen. Hankkeen uskotaan lisäävän kuntosuunnistustapahtumien osanottajamääriä ja sitä kautta myös niiden laatua. Oleellinen osa hanketta on panostaminen nuoriin, minkä vuoksi hankkeessa mukana olevien seurojen kuntosuunnistustapahtumiin osallistuminen on ilmaista 20 vuotialle ja sitä nuoremmille.

Hankkeessa mukana olevat seurat mukaan lukien Epsun seurojen kanssa yhteistyötä tekevät ÖID:n seurat:

Järviseudun Rasti
Jalasjärven Jalas
Kauhajoen Karhu
Kauhavan alueen iltarastit: Kauhavan Wisa, Kortesjärven Järvi-Veikot, Alahärmän Kisa
Lapuan Virkiä
YKV-PoRa -yhteistyö: Pohjankyrön Rasti, Ylistaron Kilpa-Veljet
Rasti-Jussit
Hanakat -rastit: Rastiketut, Kuortaneen Kunto, Lehtimäen Jyske, Ähtärin Urheilijat
Rasti-Kurikka
Suunta-Jurva
Teuvan Rivakka/ Närpes OK/ OK Kristina
Vaasan Suunnistajat/ IF Femman/ Solf IK/ Malax IF

• Epsu-kortti on henkilökohtainen ja oikeuttaa osallistumaan kaikkiin hankkeessa mukana olevien seurojen järjestämiin kuntosuunnistustapahtumiin ilman erillistä karttamaksua. Emit-kortin vuokra tai muut vastaavat maksut eivät sisälly Epsu-korttiin.
  • Epsu- kortin hinta kaudella 2023 on 75 €.  Kortin myyvä seura saa myyntihinnan kokonaan itselleen ja ostohetkellä ostajan nimi kirjoitetaan korttiin. Epsu-kortti päivitetään Epsu 2023 tarralla.
  • Epsu- kortti ei estä seurojen omien kausikorttien myyntiä.
  • 20 v ja sitä nuoremmille kuntorastit ovat ilmaiset eikä heille täten jaeta Epsu-kortteja

Merja Högnäsbacka

Epsun harrastesuunnistusvastaava